Fakültemiz Ebelik Bölümü Riskli Doğum ve Doğum Sonrası Bakım dersinin uygulaması kapsamında dersin sorumlu öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Seda ERYILMAZ ve Arş. Gör. Nihal KARSLI DURMAZ ile Ebelik Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Servisi' ni ziyaret etti. Ziyarete Ebelik Bölümü 3.Sınıf öğrencilerinden Kübra DEMİREL palyaço olarak katıldı. Çocuklara boyama kartları, balon, bayrak ve küçük hediyeler verilerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Yapılan etkinlikler çocuklar tarafından büyük bir heyecan ve sevinçle karşılandı. Etkinliğe çocuk servisinde çalışan sağlık personeli ile hastane yetkilileri de eşlik etti. Ebelik Bölümü'ne teşekkürlerini iletip öğrencileri tebrik ettiler.