Ebelik 3. sınıf öğrencileriyle, Obstetrik Aciller dersi staj uygulamasının son haftasında, dersin sorumlusu Arş. Gör. Dr. Sevda KORKUT ÖKSÜZ eşliğinde etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında, Tabiat Müzesi gezilerek, rehberler tarafından Kırşehir’deki biyoçeşitlilik ve yaban hayvanları analizi “tahnit sanatı” eserleriyle anlatıldı. Müze gezisi sonrası Aşıkpaşa Tabiat Parkında piknik yapıldı. Piknik alanında, Kırşehir AFAD İl Müdürü İbrahim Avşar ve Ekibi tarafından “Afet Acil Mobil Uygulaması İndirme” ve “Gönüllüğe Teşvik” bilgilendirmesi yapıldı. Bilgilendirme sonrası öğrenciler AFAD Acil mobil uygulamasını indirdi ve AFAD gönüllüsü olarak kaydını yaptırdı. Etkinliğin sonunda Ebelik öğrencilerine Beslenme ve Diyetitik Bölümü öğretim elemanları tarafından genel beslenme konusunda bilgilendirme yapılarak, öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.