Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak 2021-2022 Akademik Yılı Mezunlarını 11 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen mezuniyet töreni ile uğurladık. Fakültemiz mezuniyet programı 11 Haziran 2022 saat 11:30’da Neşet Ertaş Salonu’nda gerçekleştirilen Hemşirelik, Ebelik ve Çocuk Gelişimi son sınıf öğrencilerinin mesleki yemin törenleri ile başlayıp, 16:00’da üniversitemiz stadyumunda gerçekleştirilen Mezuniyet Töreni ile sonlanmıştır. Törende mezun olan öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız, protokolü, öğretim elemanlarını ve ailelerini selamlayarak mezuniyet yürüyüşünü gerçekleştirdi. Törende fakültemiz dekanı sayın Prof. Dr. Musa Özata tarafından dereceye giren öğrencilerimizden fakülte birincimiz Hemşirelik Bölümünden Zeynep Aydos, fakülte ikinciliğini paylaşan Hemşirelik Bölümünden Merve Uzun ve Çocuk Gelişimi Bölümünden Seher Taşçı ile fakülte üçüncümüz Hemşirelik Bölümünden Gonca Doğan’a plaket ve akademik başarı belgeleri verildi. Bölüm bazında dereceye giren öğrencilerimizin plaketleri fakültemiz dekanı sayın Prof. Dr. Musa Özata ve sayın bölüm başkanlarımızın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda sayın Prof. Dr. Musa Özata tarafından teslim edildi. Fakültemiz öğrencilerinin mezuniyetini kutlar, mesleki hayatlarında mutluluk ve başarılar dileriz.