Fakültemiz Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Muhammed KÖSTEKÇİ tarafından Oyun ve Oyun Materyalleri ile Resim dersleri kapsamında hazırlanan sergi ‘Geleceğin Nesilleri Buluşuyor’ başlığı altında Kırşehir Belediyesi Neşet Ertaş Kültür Merkezinde gösterime girdi. Toplumsal kaynaşma ve toplumsal katkı çalışmaları kapsamında hazırlanan etkinlikte Ahi Çocuk ve Yeşilay Topluluğu ile birlikte bir çalışma yürütüldü.  Sergide Oyun ve Oyun Materyalleri ile Resim dersi kapsamında hazırlanan karakalem ve potre çalışmaları ile okulöncesi eğitimde kullanılmak için tasarlanan maket, materyaller ve kostümler tanıtıldı. Geleceğin nesilleri için hazırlanan oyunlar, materyaller, yüz boyama etkinlikleri, tanıtım yapıldı. Ebelik bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Halime AYDEMİR ve ebelik bölümü öğrencileri ise anne ve anne adaylarına yönelik eğitimler verdi. Etkinliği Kırşehir Valisi Hüdayar Mete BUHARA, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin EKİCİOĞLU ile birlikte milletvekili ve kurum müdürleri tarafından ziyaret edildi. Etkinliğe halk büyük ilgi gösterdi.