Hemşirelik Anabilim Dalı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Yüksek Lisans Programı öğrencileri Sağlık Bilimleri Fakültesi Toplantı salonunda seminerlerini sundular. Bölüm öğretim elemanlarının da katıldığı seminer programında öğrenci seminerleri ile ilgili görüşler paylaşıldı. Öğrencilerimiz hem klinik uygulamalara hem de akademik araştırmalara odaklanarak, çocukların sağlığını korumak ve iyileştirmek için önemli adımlar atacaklar. Bu seminer programı, öğrencilerimize akademik ortamda sunum yapma ve bilgi paylaşma becerilerini geliştirme fırsatı sağladığı gibi, aynı zamanda onları ilgi duydukları alanda daha derinlemesine çalışmaya teşvik etti. Bu şekilde, gelecekte Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği alanında uzmanlaşmış hemşireler olarak önemli bir rol üstlenecekler. Hemşirelik bölümü öğretim elemanları olarak, öğrencilerimizin bu önemli adımlarını desteklemeye devam edeceğiz. Onları tez çalışmaları konusunda yönlendirecek, araştırma süreçlerinde rehberlik edecek ve akademik ve klinik ortamlarda başarılarına destek olacağız. Çocuk hemşireliği alanındaki bu tez çalışmalarının gelecekteki araştırmalara, klinik uygulamalara ve politikalara katkıda bulunacağına inanıyoruz. Öğrencilerimizin bu başarılarından dolayı gurur duyuyoruz ve gelecekteki çalışmalarında da başarılar diliyoruz.