Sağlık Bilimleri Fakültemiz Çocuk Gelişimi, Ebelik ve Hemşirelik bölümlerinde ders uygulamaları kapsamında gerçekleştirilecek hastane stajları için 06.09.2023 tarihinde Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde, Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Sağlık Liseleri ve üniversitemizin bazı birimleri ile paydaş toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi olarak misyonumuz, vizyonumuz, amacımız, hedeflerimiz ve iş modelimiz paydaşlarımızla paylaşıldı ve geri bildirimleri alındı. Toplantı ile dönem içinde gerçekeleşecek staj uygulamaları için planlamalar, beklentiler, öneriler ve gelişim fırsatları konuşularak, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının hazırlıkları yapıldı.