Üniversitemizin Sağlık Bilimleri Fakültesi, yenilikçi araştırma projeleriyle büyük bir başarıya imza attı. TÜBİTAK 2209 A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı'na Üniversitemizde toplamda 13 proje, fakültemizden ise dört proje desteklenmeye hak kazandı. Sağlık Bilimleri Fakültemizin genç araştırmacıları olan öğrencilerimizi ve onlara destek sunan danışman öğretim elemanlarını bu başarılarından dolayı kutluyoruz.

TÜBİTAK'ın prestijli destek programlarından biri olan 2209 A, üniversite öğrencilerinin bilimsel araştırma yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan ve özgün projelerin hayata geçirilmesine katkı sağlayan bir programdır. Fakültemiz kapsamında yürütülen AR-GE komisyonunun organize ettiği toplantılarla öğretim elemanları desteklenmiş olup, bu başarıda eğitici eğitimleri ile katkı sağlayan AR-GE Komisyonu üyelerine de teşekkür ederiz.

Desteklenmeye hak kazanan projeler;

Yürütücü Öğrenci

Ad-Soyad

Danışman

Ad-Soyad