14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında fakültemiz 15 Kasım 2023 tarihinde Diyabet Farkındalık Etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte Hemşirelik bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Yasemin CEYHAN “Diyabet Nedir? Kimler Risk Altında? Nasıl Korunalım?” konulu ve Beslenme ve Diyetetik bölümü öğretim üyelerinden Arş. Gör. Hikmet BAYAM “Diyabeti Önlemede Sağlıklı Beslenme” konulu gerçekleştirdi. Etkinlik sonunda Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatma ERGÜN konuşmacılara ve etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği bulunan ve Arş. Gör. Gamze SAATÇİ, Arş. Gör. Nagihan Merve SÖYLEMEZ ve Arş. Gör. Murat Gökhan KABAL’a teşekkür belgelerini takdim etti.