İnönü İlkokulu öğrencilerine 24 Ekim 2023 tarihinde Hemşirelikte Öğretim dersi staj uygulamasında  “9-10 Yaş Grubu Çocuklarda Geri Dönüşüm Ve Çevre Kirliliği” hakkında Sağlık Eğitimi verildi.

Ahi Evran İlkokulu öğrencilerine 24 Ekim tarihinde Hemşirelikte Öğretim dersi staj uygulamasında  “Hijyen Eğitimi” hakkında Sağlık Eğitimi verildi.

Namık Kemal İlkokulu öğrencilerine 24 Ekim 2023 tarihinde Hemşirelikte Öğretim dersi staj uygulamasında  “EL HİJYENİ” hakkında Sağlık Eğitimi verildi.

Aşıkpaşa İlkokulu öğrencilerine 7 Kasım 2023 tarihinde Hemşirelikte Öğretim dersi staj uygulamasında  “Yeterli ve Dengeli Beslenme ” hakkında Sağlık Eğitimi verildi.

Hürriyet İlkokulu öğrencilerine 7 Kasım 2023 tarihinde Hemşirelikte Öğretim dersi staj uygulamasında  “Teknoloji Bağımlılığı” hakkında Sağlık Eğitimi verildi.

İnönü İlkokulu öğrencilerine 7 Kasım 2023 tarihinde Hemşirelikte Öğretim dersi staj uygulamasında  “AĞIZ-DİŞ SAĞLIĞI” hakkında Sağlık Eğitimi verildi.

Ahi Evran İlkokulu öğrencilerine 7 Kasım 2023 tarihinde Hemşirelikte Öğretim dersi staj uygulamasında  “ Kızılay ve Yeşilay” hakkında eğitim verildi.