14/02/2024 tarihinde fakültemiz öğretim elemanlarının katılımıyla 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Musa ÖZATA bölümler arasında işbirliğini artırmak, öğrenci başarısını desteklemek ve kaliteli bir eğitim ortamı oluşturmak için yapılan çalışmalara dikkat çekti. Toplantı, Bölüm Başkanlarının dönem değerlendirmeleri ve yeni döneme ilişkin beklentilerini ifade etmesi ile devam etti. Fakültemiz kalite sorumlusu ve dekan yardımcısı Doç. Dr. Hilal SEKİ ÖZ, 2024 yılına ilişki kalite hedefleri, planlanan iyileştirme faaliyetleri, eğitim-öğretim faaliyetleri ve ARGE hedeflerine yönelik bilgiler verdi. Toplantının katılımcılara söz verilen bölümünde, fakültemizi ilgilendiren çeşitli konularda öneriler ve geri bildirimler paylaşıldı. Toplantı dilek ve temennilerden sonra sona erdi.