Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrenci Kalite Elçileri Program Sorumlusu Arş. Gör. Gamze Saatçi ile öğrenci kalite elçileri önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hilal Seki Öz'ün de katıldığı bu toplantıda, üniversitemizin ve fakültemizin kalite güvencesi ve kalite süreçleri detaylı bir şekilde anlatıldı. Toplantının ana gündemi, öğrencilerin eğitim standartlarını yükseltmeyi hedefleyen kalite güvencesi faaliyetlerinin tanıtılmasıydı. Bu kapsamda, öğrenci kalite elçileri, fakülte içinde kalite bilincinin artırılması ve sürekli iyileştirme faaliyetlerine aktif katılım sağlamaları konusunda bilgilendirildi. Fakülte, bu toplantı ile birlikte kalite yönetimi süreçlerinin daha şeffaf ve etkileşimli bir hale getirilmesini amaçlamaktadır. Öğrenci ve akademik personel arasında kalite konularında sürekli bir diyalog ve iş birliği sağlanması hedeflenmektedir.