Karadeniz Teknik Üniversitesi  (KTÜ) İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından Gazze'de katledilen çocukların anısına "Bütün Çocuklar Masumdur" konulu ulusal İngilizce şiir yarışması düzenlendi. Yarışmanın sonuçları 28 Mayıs 2024 tarihinde KTÜ Edebiyat Fakültesinde düzenlenen törenle açıklandı.  Ülke genelinde 50 farklı üniversiteden 70’i aşkın katılımcının gönderdiği şiirler arasında Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi  Habibe Dilsiz “How Does A Palestine Child Under War Feel?” başlıklı şiiriyle Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Dilsiz şiirinde, her ikisinin adı da Muhammed olan ve ilki 2000 yılında babasının yanı başında kurşunlanarak öldürülen, diğeri ise 2023 yılında tepesine atılan bombaların altında kalıp toz toprak içinde hastaneye getirilen ve korkudan şiddetli bir şekilde titremekte olan Gazzeli iki masum çocuğun hikâyesine değindi.  Dr. Öğr. Üyesi Habibe Dilsiz ödül törenine kendisinin seslendirdiği şiiri ile birlikte tematik bir video çekim yaparak katıldı. Törenin ardından Dilsiz, Jüri Özel Ödülü' nün yanında kendisine verilmiş olan maddi ödülü Filistinli çocuklar yararına bağışladı.