Ebelik Bölümü mezunlarını uğurlamak için 29 Haziran 2024 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi 15 Temmuz Milli İrade Salonu’nda bir araya geldi. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa ÖZATA, Ebelik Bölümü öğretim elemanları, fakülte idari ve akademik personelleri ile öğrencilerimizin ailelerinin katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından üniversitenin tanıtım videosu ile başladı.

Program, üniversite, fakülte ve bölüm birincisi Özlem YÜKSEL'in konuşmasıyla devam etti. Ardından, Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Halime AYDEMİR ve Prof. Dr. Musa ÖZATA açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa ÖZATA, bölüm, fakülte ve üniversite birincisi Özlem YÜKSEL’e, bölüm ve fakülte ikincisi, aynı zamanda üniversite üçüncüsü Semra KINACI’ya, bölüm ve fakülte üçüncüleri Elif KARAKAYA ile Gökçenur YAVUZ’a başarı belgelerini takdim etti.


Öğrencilerin hazırladığı dört yıllık lisans süreçlerindeki anılarından oluşan slayt gösterisinin izlenmesiyle devam eden programda, mezunlar sahneye davet edilerek öğretim elemanları tarafından temsili mezuniyet belgeleri verildi.

Öğrenciler danışmanları Arş. Gör. Nihal KARSLI DURMAZ öncülüğünde Ebelik Andı’nı içerek keplerini attılar. Program fotoğraf çekimleriyle son buldu.

Tüm mezunlarımızla gurur duyuyor ve başarılarla geçecek bir gelecek diliyoruz.