Fakültemize Bağlı Bölümlerde Öğrenim Görmekte Olan Öğrencilerin Yaz Stajı Sürecinde Dikkat Etmesi Gereken Hususlar
  1. Fakültemiz Zorunlu Yaz Stajı 1. Grup 17 Temmuz- 11 Ağustos 2023, 2. Grup 14 Ağustos- 8 Eylül 2023 Tarihleri arasında yapılacaktır.
  2. Staj başvuruları e-devlet kapısında yer alan “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Kariyer Kapısı-Ulusal Staj Programı” üzerinden 18 Ocak 2023 tarihine kadar yapılacaktır.        Not: 1. Sınıf öğrencileri sisteme dâhil olmayıp 1. Maddede belirtilen tarihlerde hastaneleri kendileri ayarlamak kaydıyla staj yapabilirler.
  3. Başvuru sistemi üzerinden staj yapılacak il tercihleri yapılabilmektedir. Tercih ettiği ilde staj için uygun kurum bulunmayan öğrenciler farklı il tercihi yapabilirler.
  4. Başvuru yapıldıktan sonra öğrencilerin e-devlet kapısı üzerinden düzenli olarak kabul edilip edilmediğini kontrol etmesi gerekmektedir. Staj başvurusu kabul olan öğrencilerin e-devlet üzerinden onay vermesi gerekmektedir. Bu onayı vermeyen öğrencilerin staj süreçleri başlatılamamaktadır.
  5. Staja kabul edilen öğrencilerin ilgili kurumla en kısa sürede irtibata geçerek kurum tarafından kendisinden istenilen belgeleri tamamlaması ve ilgili kuruma teslim etmesi gerekmektedir.
  6. Staja kabul edilen öğrencilerin yukarıda belirtilen belgelere ek olarak “FR-022 Sağlık Bilimleri Fakültesi Yaz Dönemi Mesleki Uygulama Başvuru ve Kabul Formu” nu da eksiksiz bir şekilde doldurması ve formda yer alan makamlara imzalattırması gerekmektedir.
  7. İmza süreci tamamlanan “FR-022 Sağlık Bilimleri Fakültesi Yaz Dönemi Mesleki Uygulama Başvuru ve Kabul Formu” nun bir örneğinin (fotokopisi vb.) 15 Haziran-19 Haziran 2023 tarihleri arasında bölüm sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir.
  8. “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Kariyer Kapısı-Ulusal Staj Programı” üzerinden staj programına dahil olamayan öğrencilerimizin kendi imkanları ile staj için bir kurum belirlemesi gerekmektedir. Bu yolla staj yapacak öğrencilerimizin 4., 5., ve 6. maddelerde dile getirilen süreçleri tamamlaması gerekmektedir.
  9. Herhangi bir nedenden dolayı stajına devam edemeyen ya da stajı iptal edilen öğrencilerimizin bu durumu en kısa sürede “FR-010 Genel İstek Formu” ile fakültemize bildirmesi gerekmektedir.
  10. Burada belirtilen hususların haricinde yaşanan sorunların çözümü için staj sürecinizden sorumlu danışman hocanızla irtibata geçmeniz gerekmektedir.  

UYGULAMA TAKVİMİ
Yaz Dönemi Mesleki Uygulama ( Staj) Başvurusu e-devlet kapısında yer alan “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Kariyer Kapısı-Ulusal Staj Programı” üzerinden 18 Ocak 2023 tarihine kadar yapılacaktır.  Not: 1. Sınıf öğrencileri sisteme dâhil değildir.

Yaz Dönemi Mesleki Uygulama ( Staj) Başlama ve Bitiş Tarihi 1.Grup 17 Temmuz- 11 Ağustos 2023 2. Grup 14 Ağustos- 8 Eylül 2023

Yaz Dönemi Mesleki Uygulama ( Staj) Dosyalarının Son Teslim Tarihi 18 Eylül 2023

Yaz Dönemi Mesleki Uygulama ( Staj) Dosyalarının Değerlendirilmesi ve Staj evraklarının bölüm sekreterliğine teslimi Son tarih 25 Eylül 2023

Gerekli formlar için tıklayınız.