BÖLÜM KONTENJAN SAYISI

BAŞVURUDA BULUNAN ADAYLARIN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR VE ŞARTLAR

  1. Formasyon başvurusu sonucunda bölümlerin kabul edeceği öğrencilerin sıralamasında GANO’ları esas alınıp, yukarıda belirtilen kontenjanlar kadar büyükten küçüğe doğru sıralama ile yapılacaktır.
  2. Formasyon dersleri yüz yüze yürütülecektir. Devam-Devamsızlık konusunda Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği “Devam Mecburiyeti” başlıklı 18. maddesi hükümleri esas alınacaktır.
  3. Formasyon müfredatı dikkate alındığında, Güz ve Bahar Dönemindeki teorik dersler haftalık bir buçuk güne tekabül etmektedir. Fakültemiz Bölümlerinde eğitim alan öğrenciler ders yoğunluğu ve dönem içi mesleki uygulama saatlerinin yoğunluğunu da dikkate alarak tercihte bulunmalı, ayrıca derslerin çakışması durumunda sorumluluk öğrencinin kendisine ait olacaktır.
  4. Pedagojik Formasyon Eğitimine başvurmak isteyen öğrenciler ekte sunulan Genel İstek Formunu doldurarak başvurularını elden ilgili Bölüm Sekreterliklerine teslim ederek veya ıslak imzalı olduğu anlaşılacak şekilde PDF formatında tarayarak, 13 Eylül 2024 mesai bitimine kadar adresine göndermeleri gerekmektedir.

 FR-010 Genel İstek Formu Formasyon Başvurusu Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.