Yaklaşık bir asırdır milletimizi ve özellikle geleceğimiz olan gençlerimizi her türlü zararlı alışkanlık ve bağımlılıktan korumak için mücadele eden Türkiye Yeşilay Cemiyeti ekibinin bir parçası olan Kırşehir Yeşilay Ekibi ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi iş birliği ile 1-7 Mart Yeşilay haftası münasebetiyle Ebelik Bölümü Yeşilay haftası etkinliği düzenlenmiştir.   

Etkinlik 07 Mart 2023 tarihinde, Yeşilay Kırşehir Şube Başkanı Prof. Dr. Ali GÜNEŞ’in ve Yeşilay Kırşehir Şube Başkan Vekili Prof. Dr. Muttalip ÇİÇEK’in Yeşilay’ın tarihçesi ve bağımlılık konulu konuşmaları ve Kırşehir YEDAM Klinik Psikolog Volkan ŞAHİN’in madde bağımlılığı ve bağımlı bireye yaklaşım konulu sunumu olmak üzere iki oturum halinde gerçekleşmiştir. Etkinlik katılımcıların soru ve katkılarıyla sona ermiştir.

Etkinliğin hazırlanması ve sunumunda emekleri olan sayın Prof. Dr. Ali GÜNEŞ’e, Prof. Dr. Muttalip ÇİÇEK’e, Klinik Psikolog Volkan ŞAHİN’e, Öğr. Gör. Yunus MACİT’e ve Çocuk Gelişimi Bölümü 3. sınıf öğrencisi Hayriye ÜZÜMCÜ’ye teşekkür ederiz.