Araştırma Uygulama Dersi Kapsamında Ebelik Bölümü Öğrencileri Sözlü Bildirilerini sundular. Araştırma Uygulama dersi kapsamında Ebelik bölümü 4. sınıf öğrencileri dönem içinde hazırlamış oldukları çalışmalarını sözlü bildiri olarak 20 Mayıs 2023 tarihli 9. Uluslararası Başkent Tıp, Hemşirelik, Sağlık Bilimleri Kongresi’nde dersin yürütücüsü Öğr. Gör. Sümeyye AHİ eşliğinde sunmuşlardır. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Başak KILIÇ, Şevval ERDOĞAN, Gizem TOPRAK “İnternet Bağımlılığı” başlıklı çalışmalarını sözlü bildiri olarak sunmuşlardır.

Ezgi GÖL, Edanur NARMAN, Burcu AKYÜZ “Tütün Ürünlerinin Üzerindeki Görsellerin Bağımlılığı Azaltma Üzerindeki Etkisi” başlıklı çalışmalarını sözlü bildiri olarak sunmuşlardır. Çalışmaya katkı sağlayan Dr. Öğr. Üyesi Halime AYDEMİR’e teşekkür ederiz.

Elif YILDIRIM, Kübra DEMİREL, Hatice Kübra GÖKSUN “Kadına Yönelik Şiddet” başlıklı çalışmalarını sözlü bildiri olarak sunmuşlardır.

Saime UZUN, Neslihan UYAR, Hatice TOP “Doğum Eyleminde Kullanılan Alternatif Yöntemler” başlıklı çalışmalarını sözlü bildiri olarak sunmuşlardır.

Hilal ÖZCAN, Beyzanur YÜCEKAYA, Merve KESİCİ “Doğum Ağrısının Yönetiminde Kullanılan Nonfarmakolojik Yöntemler” başlıklı çalışmalarını sözlü bildiri olarak sunmuşlardır.