Araştırma Uygulama dersi kapsamında Ebelik bölümü 4. sınıf öğrencileri dönem içinde hazırlamış oldukları çalışmalarını sözel bildiri olarak 03 Haziran 2023 tarihinde 4. Uluslararası ARTEMİS Sağlık ve Spor Bilimleri Kongresi’nde dersin yürütücüsü Öğr. Gör. Sümeyye AHİ eşliğinde sunmuşlardır. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Ayşe Gül YILDIZ, Merve KÜÇÜK, Berna ÇAKICI, Ayşe ARSLAN “Psikolojik Şiddetin Sağlık Çalışanları Üzerine Etkisi" isimli çalışmalarını sunmuşlardır.

Ayşenur TORUS, Songül ÇAKIR, Zeynep DEDER, Meryem KAYA “Bağımlı Bireylerin Anne Olma Hakkı" isimli çalışmalarını sunmuşlardır.

Gizem Nur TEKİN, Zinnet YEŞİL, Emine KOYUNCU “Sezaryen Sonrası Vajinal Doğum” isimli çalışmalarını sunmuşlardır.

Şerife Nur KIZIL, Melisa DAYLAN, Suden OKTAR, Beyzanur TOPÇUERİ “Kadınlarda Meme Kanseri Farkındalığı ve Kendi Kendine Meme Muayenesi Hakkında Bilgi Tutum ve Davranışların Belirlenmesi” isimli çalışmalarını sunmuşlardır. Çalışmada emeği geçen sayın Dr. Öğr. Üyesi Halime AYDEMİR’e teşekkür ederiz.